Menu Luk

Badeværelse

Rent rum

badeværelse Klaus Overskov VVS TEKNIKNår du tænker på at forny dit badeværelse er mulighederne utallige for at udfolde sine gode idéer og drømme. Vi hjælper gerne med inspiration om alt fra det helt klassiske til det mest moderne.

Vores erfaring gør, at vi præsenterer dig for de bedste løsninger, og leverer et professionelt stykke arbejde til den rette pris – hver gang.

På disse sider finder du inspiration fra vores anbefalelsesværdige leverandører, og vi forhandler naturligvis alle produkter i deres sortiment. Vi har bl.a. sortiment fra

Dansani, Hans Grohe, Geberit, Royal Scandinavian, Kriss, Ifö, Pressalit, Blücher, Blanco, Damixa, Smedbo, Strømberg og Fischer, KWC Faucets mm.

God fornøjelse!


Vi ordner dit badeværelse

Klaus Overskov VVS Teknik ApS ordner alt fra små projekter til den totale renovering af badeværelset. Vi står klar til at assistere i alle faser af projektet. Fra idé til planlægning og udførelse.

Lad os præsentere dig for et stort udvalg af produkter og modeller, der kan inspirere dig til den helt rigtige løsning for dit hjem.

Vi har et stort udvalg af intelligent armatur, der med moderne teknologi gør det let for familien at spare på vandet.

Klaus Overskov VVS Teknik ApS fungerer som totalentreprenør, hvis hele badeværelset skal udskiftes. Det gør planlægningen let for dig.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud.