Menu Luk

Kriss håndklædetørrere

Håndklædetørrere til det skandinaviske marked

Kriss leverer eksklusive kvalitetsprodukter inden for håndklædetørrere og bad-interiør.

Vi fører alle varianter som du finder i billedinspirationen herunder:

Kriss er specialister i håndklædetørrere

Kriss har specialiseret sig i at få udviklet og produceret håndklædetørrere, der er tilpasset de behov og krav, der er til håndklædetørrere i Skandinavien.

Radiatorerne produceres på højteknologiske anlæg, der sikrer at kvaliteten altid er i top. Samtidig leveres radiatorerne i forskellige typer finish, såsom rustfrit stål med matbørstet, silkemat eller højjglanspoleret overflade, samt naturligvis med forkromet eller hvidlakeret finish. Flere modeller kan desuden fås i spændende farvelakeringer, som du også kan se på inspirationsbillederne herover.

Radiatorerne produceres i et samarbejde mellem Kriss’ egen designafdeling og førende europæiske producenter, som Zehnder Gruppen i Tyskland og Cordivari Design i Italien. Denne samlede knowhow gør at Kriss kan tilbyde dig det bredeste og mest varierede program. Faktisk vil vi mene, at vi kan levere en håndklædetørrer til en hver smag.

Du er velkommen til at besøge butikken og se vore udstillingsmodeller, ligesom vi kan præsentere dig resten af udvalget ud fra dine ønsker og behov.

Vil du vide endnu mere om Kriss Håndklædetørrere, kan du læse mere på deres hjemmeside.