Menu Luk

Hans Grohe

Badeværelse fra Hans Grohe

Vi leverer alle kvalitetsprodukter fra Hans Grohe, og har en omfattende udstilling.

Kom derfor ind i vores butik og hent inspiration – eller start med at se de inspirerende billeder fra deres forskellige produktserier.

Hans Grohe er kendetegnet ved at have produkter af ekstrem høj kvalitet. Der er sikkerhed for at produkterne ikke indeholder store mængder tungmetaller, men i stedet gør det mere sikkert for dig at bruge det vand, der kommer ud af hanen.

Samtidig har de f.eks. indført serien Raindance, som giver dig en helt unik oplevelse af at være i bad. Vandet falder på dig – varmt og rensende – som en blid sommerbyge, og du kommer ren og frisk ud af et sådant bad.

Se også hele Axor-serien, hvor du finder helt specielt designede armaturer af Philippe Starck. Serien har en umiskendelig kant og vinkel på armaturerne, som er et vartegn for designeren. Samtidig har vi en speciel serie vaske, der passer til denne designserie.

Faktisk består Axor-serien af 3 berømte designere. De to andre er Antonio Citterio, der har designet Axor Citterio-serien og Phoenix-design, der står bag bl.a. Axor Uno2 og Axor Montreux.

Citterio findes i flere design-linjer, som har tjekket, urban design og som findes i forskellige håndfri betjeninger.

Axor Uno2-serien er designet i klare linjer som elektronisk betjente armaturer, og Axor Montreux er den mere klassiske stil fra det tidlige 20. århundrede, men med teknik fra dette årtusinde.

Axor findes også i et armatur, der virker uden berøring, og som er specielt egnet når dit arbejde skal være særligt hygiejnisk – samtidig med at det godt må se pænt ud!

Forkæl dig selv og andre med lækre bad-løsninger fra Hans Grohe.

Du kan også læses mere om produkterne på deres hjemmeside.