Menu Luk

Royal Scandinavian

Badeværelsesmøbler fra Royal Scandinavian

Royal Scandinavian leverer badeværelser i høj kvalitet. Du finder alle modeller og badeværelser hos os. Vi leverer badmøbler, blandingsbatterier, bruseafskærmninger, håndklædetørrere, og vi hjælper dig med at finde den stil, som passer dig bedst og indretter dit personlige badeværelse.

Kom ind i butikken og hent inspiration i vore udstillinger.

Royal Scandinavian har egne fabrikker i Norden, hvor de får produceret deres forskellige varemærker, såsom INR og Aspen Bad.

Aspen Bad leveres endvidere i 4 forskellige stilarter, nemlig  Viskan, Lysan, Kilen og Roxen – alle designet for at give dig den bedste morgen – for noget af det første du møder, når du står op er jo dit badeværelse.

I alle stilarter arbejdes for at hente naturens ro ind i linjer, farver og udtryk, således at du får en rolig og behagelig oplevelse, når du træder ind i dit nye badeværelse.

Selv om ro er et fixpunkt for design og stilarter, så kan du vælge mellem 10 mio. farver, så lige meget, hvordan dit badeværelse skal se ud, så kan vi ramme en farve, der kan passe.

Besøg vores butik eller kontakt os her og hør mere om, hvad vi kan tilbyde dig. Du kan også besøge vores udstilling, og se nogle af modellerne.

Du kan læse meget mere om Royal Scandinavian på deres hjemmeside.